Metode de Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul https://www.lastimpact.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC TFM S&K BUSINESS  SRL
  • CUI RO 39422663
  • Nr. Reg.Com. J40/7586/2018
  • Sediul social: Bulevardul Timisoara Nr 81, Sector 6, Bucuresti , Romania
  • Banca ING Bank Bucuresti Centrala Cont IBAN: RO92INGB0000999907983228

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul mobilPay. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Last Impact foloseste platforma Netopia, prin solutia integrata mobilPay. Mai multe detalii despre procesatorul nostru mobilPay, aici.
La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selecteaza metoda de plata "Plata online cu cardul" si la final vei fi redirectionat catre pagina de plata. Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma Netopia - mobilPay.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia – mobilPay. Last Impact solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.